Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α.Θ.Ε. Κλειστός θα είναι ο κόμβος Οινοφύτων με κατεύθυνση προς Λαμία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00 έως και το Σάββ
Παρασκευή 19/01/2024 - 14:43
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00 έως και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 7:00, θα ισχύσουν:

  1. Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από το 59,4ο χλμ. έως και το 62,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας και σε τμήμα της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).
  2. Αποκλεισμός της μεσαίας λωρίδας, της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της ΛΕΑ από το 54,6ο χλμ. έως και το 62,9ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. 

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Ανισόπεδος Κόμβος Οινοφύτων (Α/Κ) με κατεύθυνση προς Λαμία, θα παραμείνει κλειστός. Οι οδηγοί που επιθυμούν να βγουν στον Α/Κ Οινοφύτων θα εξέρχονται από τον Α/Κ Μαλακάσας, ενώ όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Οινοφύτων θα εισέρχονται από την είσοδο του Ημικόμβου Σχηματαρίου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών στο 59,4ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία ο χώρος στάθμευσης θα κλείνει προσωρινά με κώνους.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

PreviousNext