Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ, στο Καπανδρίτι και αποκλεισμός του ΣΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν σε τμήματα επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα από το ύψος του Καπανδριτίου έως και του Μαρκόπουλου Ωρωπού, με σκοπό τη διενέργει
Παρασκευή 15/07/2022 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν σε τμήματα  επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα από το ύψος του Καπανδριτίου έως και του Μαρκόπουλου Ωρωπού, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από χθες βράδυ στις 21:00, έως και την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 06:00 θα ισχύσουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καπανδριτίου, καθώς και της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας (από 34,8ο χλμ. έως 36,1ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α/Κ Καπανδριτίου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου και του Αυτοκινητοδρόμου, μέχρι τον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

  • Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκόπουλου, καθώς και της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας (από 37ο χλμ. έως 39ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Λαμία που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Μαρκόπουλου, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών και προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Μαρκόπουλου.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υλοποιούνται κατά τις ημέρες Σάββατο έως και Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, Πέμπτη από τις 21:00 έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας και Παρασκευή από τις 23:00 έως τις  06:00 της επόμενης ημέρας.

Τέλος, σημειώνεται ότι μόνο  κατά τις ημέρες Παρασκευή 15 , Δευτέρα 18, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουλίου, θα ισχύσει αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ύψος του Καπανδριτίου (από 34,8ο χλμ. έως 37,6ο χλμ.), με ταυτόχρονο αποκλεισμό του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Καπανδριτίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία

PreviousNext