Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Κοίλων-Κοζάνης στην Εγνατία

Λόγω συχνής διέλευσης βαρέων οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννητριών η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας αποφάσισε την εφαρμογή των παρακάτω
Δευτέρα 09/01/2023 - 09:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω συχνής διέλευσης βαρέων οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννητριών η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας αποφάσισε την εφαρμογή των παρακάτω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

1. Τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στην Εγνατία Οδό, του Α/Κ Κοίλων-Κοζάνης (2ος κλάδος - χ/θ 204+825), στην κατεύθυνση προς Βέροια-Θεσσαλονίκη.

2. Τον αποκλεισμό της λωρίδας επιβράδυνσης/ εξόδου από νότο προς Βέροια- Θεσσαλονίκη επί του Αυτοκινητόδρομου Α27 (Κοζάνη-Πτολεμαϊδα-Νίκη), καθώς και της γειτονικής δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, για συνολικό μήκος 250m πριν την αιχμή διαχωρισμού, ώστε να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενοι ελιγμοί των ειδικών οχημάτων.

3. Τον αποκλεισμό της λωρίδας επιτάχυνσης/ εισόδου από νότο προς Βέροια-Θεσσαλονίκη επί του Αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού, καθώς και της γειτονικής δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για συνολικό μήκος 275 m πριν την αιχμή διαχωρισμού, ώστε να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενοι ελιγμοί των ειδικών οχημάτων. 

4. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται με περιπορεία προς τον 1ο κλάδο εισόδου, κατόπιν εφαρμογής κατάλληλης σήμανσης.

Η διάρκεια των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται από σήμερα 09/01/2023 έως 07-02-2023 και από ώρες 08:00-15:00, ανάλογα με τον χρόνο άφιξης των οχημάτων.

PreviousNext