Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κλάδους εξόδου της Λ. Ποσειδώνος

Ολικός αποκλεισμός για φορτηγά και λεωφορεία. Εναλλακτική διαδρομή
Δευτέρα 19/02/2024 - 12:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί των κλάδων εξόδου της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης και θέσης σε λειτουργία «Συστήματος ενόργανης παρακολούθησης δομικής ακεραιότητας σε πραγματικό χρόνο (RTSHM)», ως εξής:

  • Στο άκρο αριστερό άκρο της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, του αριστερού κλάδου εξόδου της Λ. Ποσειδώνος, προς Εθν. Μακαρίου, στο ρεύμα της προς Γλυφάδα, και στο τμήμα του κλάδου που βρίσκεται κάτωθι ακριβώς από το πλάτος του οδοστρώματος της γέφυρας της Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, την 20/02/2024 και ώρα 23:00΄ έως 06:00΄ της επομένης.
  • Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείταi από το εναπομείναν πλάτος του οδοστρώματος.
  • Στο αριστερό άκρο της λωρίδας κυκλοφορίας του δεξιού κλάδου εξόδου της Λ. Ποσειδώνος, προς Εθν. Μακαρίου, στο ρεύμα της προς Γλυφάδα, και στο τμήμα του κλάδου που βρίσκεται κάτωθι ακριβώς από το πλάτος του οδοστρώματος της γέφυρας της Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, την 21/02/2024 και ώρα 23:00΄ έως 06:00΄ της επομένης.
  • Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων (ΙΧΕΑ,δικύκλων) θα πραγματοποιείται από το εναπομείναν πλάτος του οδοστρώματος,
  • Για τα οχήματα μεγάλου όγκου (φορτηγά, λεωφορεία) θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου με το εξής εναλλακτικό δρομολόγιο:

Ομ. Σκυλίτση ή Τζαβέλλα  – (ευθεία) Λ. Ποσειδώνος Ν. Παραλιακή – (δεξιά) κλάδος εξόδου προς Σ.Ε.Ι.Φ. – κυκλικός κόμβος λίμνης Σ.Ε.Ι.Φ. – κλάδος εξόδου κυκλικού κόμβου λίμνης Σ.Ε.Ι.Φ. προς Εθν. Μακαρίου (υπόγεια οδός προς ΣΚΑΪ) – δεξιά ή αριστερά Εθν. Μακαρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

PreviousNext