Τροχοί & TIR

Λεωφορεία, φορτηγά, ΙΧ και ανυψωτικά, όλα ηλεκτρικά από τη BYD

Σε κάθε μεγάλη έκθεση επαγγελματικών οχημάτων, η BYD εμφανίζεται με πλουσιότερο και πιο εντυπωσιακό περίπτερο. Στο ξεκίνημα σήμερα της έκθεσης ΙΤΤ στο Farnborough του Ηνωμένου Βασιλείου, η BYD παρου
Δευτέρα 16/05/2022 - 15:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε κάθε μεγάλη έκθεση επαγγελματικών οχημάτων, η BYD εμφανίζεται με πλουσιότερο και πιο εντυπωσιακό περίπτερο.

Στο ξεκίνημα σήμερα της έκθεσης ΙΤΤ στο Farnborough του Ηνωμένου Βασιλείου, η BYD παρουσίασε πλήθος προϊόντων, όλα 100% ηλεκτρικά, μόνο με μπαταρίες.

Σε συνεργασία με τον γνωστό αμαξοποιό Alexander Dennis παρουσίασε το μοντέλο Enviro 200 EV σε απλή 12μετρη έκδοση, καθώς και διώροφη κατασκευή, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε πόλεις της Αγγλίας.

Στον ίδιο χώρο, πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησαν τα ηλεκτρικά περονοφόρα ανυψωτικά BYD, τα μοντέλα ECB18 και ECB35, καθώς και τα επιβατικά νέας γενιάς e6 MPV, τα οποία λανσάρονται με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας σχετικά με τις μπαταρίες και το σύστημα της ηλεκτροκίνησης που ενσωματώνουν.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και για το φορτηγό της BYD, το μοντέλο ΕΤΜ6 των 7,5 τόνων μικτού βάρους κατάλληλο για αστικές μεταφορές εμπορευμάτων και διανομές. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία της BYD, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, όπως βέβαια και τα αστικά λεωφορεία της μάρκας.

PreviousNext