Τροχοί & TIR

MAN SimplePay: Το ψηφιακό πορτοφόλι της ΜΑΝ

Το σύστημα αυτόματων, ανέπαφων πληρωμών MAN SimplePay που παρουσίασε πρόσφατα η MAN Truck & Bus αναμένεται να διατεθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές από το φθινόπωρο του 2023. Η κύρια ευκ
Πέμπτη 12/01/2023 - 15:59
Κοινοποίηση στα Social Media

Το σύστημα αυτόματων, ανέπαφων πληρωμών MAN SimplePay που παρουσίασε πρόσφατα η MAN Truck & Bus αναμένεται να διατεθεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές από το φθινόπωρο του 2023. 

Η κύρια ευκολία για τους οδηγούς θα είναι η δυνατότητα αυτόματης πληρωμής στην αντλία –αρχικά στο δίκτυο πρατηρίων της BP- χωρίς να χρειάζεται αναμονή στην ουρά. Σε επόμενη φάση, το σύστημα θα επιτρέπει και την πληρωμή διοδίων, χωρίς να υπάρχει ανάγκη προμήθειας του πομποδέκτη σε κάθε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα. Το SimplePay χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες cloudκαι το interface της εταιρείας Logpay και ο οδηγός είναι σε θέση να βλέπει κάθε συναλλαγή στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων του οχήματός του. 

Ταυτόχρονα, ο διαχειριστής στόλου θα έχει άμεσες ενημερώσεις μέσω του συστήματος τηλεματικής της μεταφορικής. Η σύνδεση με το cloud γίνεται με το «κουτί» του RIOπου υπάρχει στάνταρ σε όλα τα φορτηγά ΜΑΝ, ενώ για την πληρωμή των διοδίων θα χρησιμοποιείται ο ήδη υπάρχων πομπός κάθε οχήματος.  

PreviousNext