Τροχοί & TIR

Με έναν ύμνο για τους εργαζόμενους ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΘ ανέλαβε και επίσημα ο Κώστας Ταγγίρης (φωτό), ο οποίος στην πρώτη του δήλωση μίλησε «για μια συμμαχία διοίκησης – εργαζομένων, μια δυνατή συμ
Πέμπτη 01/09/2022 - 11:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΘ ανέλαβε και επίσημα ο Κώστας Ταγγίρης (φωτό), ο οποίος στην πρώτη του δήλωση μίλησε «για μια συμμαχία διοίκησης – εργαζομένων, μια δυνατή συμμαχία για να δώσουμε αυτό που θέλουν οι Θεσσαλονικείς».

Έχοντας κατά νου τις συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων μέχρι την αποχώρηση του προκατόχου του, ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ συνέχισε λέγοντας:

«Πιστεύω στην αξία και στη σπουδαιότητα της εργασίας. Θεωρώ ότι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ είναι η ψυχή και η δύναμη του Οργανισμού. Στα επίκαιρα, στα τωρινά προβλήματα που υπάρχουν, θα δώσουμε θετικές απαντήσεις.

Πιστεύω στη δύναμη του διαλόγου, ως εργαλείο για επίλυση προβλημάτων και δημιουργία συναινέσεων. Η δύναμη του διαλόγου είναι στα δύσκολα, όταν οι λύσεις και οι συναινέσεις δεν είναι εύκολες, τότε ο διάλογος χρειάζεται ακόμα περισσότερο.

Εκείνο που ταιριάζει για την αποτελεσματική διοίκηση του Οργανισμού μας είναι ένα αποκεντρωμένο μοντέλο διοίκησης, όπου θα αποφασίζει το διοικητικό συμβούλιο και θα υλοποιούν τις αποφάσεις ο διευθύνων σύμβουλος και οι διευθυντές μας. Πιστεύω στα μέλη του Δ.Σ., πιστεύω στην αξία των διευθυντών μας και των στελεχών μας».

PreviousNext