Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ΠΕΕ, Κόρινθος και Αχαΐα

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εξετάσεων για το πιστοποιητικό ADR (βλέπε εδώ), η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, καθώς και η Π.Ε. Αχαΐας, προκήρυξε και τις γραπτές εξετάσεις της 3ης περιόδο
Πέμπτη 01/09/2022 - 11:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εξετάσεων για το πιστοποιητικό ADR (βλέπε εδώ), η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, καθώς και η Π.Ε. Αχαΐας, προκήρυξε και τις γραπτές εξετάσεις της 3ης περιόδου 2022 για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας για την οδική μεταφορά Επιβατών/ Εμπορευμάτων.

Οι εξετάσεις για το ΠΕΕ θα διεξαχθούν στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών επί της οδού Κ .Παλαμά 53 στην Κόρινθο στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:30 π.μ.

Στην Αχαΐα

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την 30η Σεπτεμβρίου 2022 ημέρα Παρασκευή, στην αίθουσα εξετάσεων (ισόγειο) της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας (Σταγείρων 23, Πάτρα) και ώρα 08:30 π.μ. (γραπτές εξετάσεις οδικών μεταφορέων εμπορευμάτων και οδικών μεταφορέων επιβατών).

Η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες για τις κατηγορίες εθνικών-διεθνών και δύο ώρες για την κατηγορία διεθνών, προκειμένου για την απόκτηση του ενιαίου Π.Ε.Ε. του κανονισμού (ΕΚ) 1071/2009.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις σχολές ΣΕΚΑΜ που φοίτησαν.

PreviousNext