Τροχοί & TIR

Με νέα Ταυτότητα η GRANTEX

Δυναμική παρουσία είχε και φέτος η GRANTEX στην έκθεση Automechanika που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο TUYAP στο Beylikdüzü / Büyükçekmece. «Η φετινή συμμετοχή στην έκθεση α
Τετάρτη 29/04/2015 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Δυναμική παρουσία είχε και φέτος η GRANTEX στην έκθεση Automechanika που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο TUYAP στο Beylikdüzü / Büyükçekmece.

«Η φετινή συμμετοχή στην έκθεση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς», τονίζει η κα Μαρία Πασχαλίδη, Εμπορική Διευθύντρια της GRANTEX, «καθώς παρουσιάσαμε στο κοινό, εκτός από τα προϊόντα μας, τη νέα εταιρική ταυτότητα της GRANTEX, μετά από 15 χρόνια, αλλαγή που αποτελεί φυσικό επακόλουθο του εκσυγχρονισμού της. Ίδιο όνομα, νέα αισθητική προσέγγιση. Με όχημα τη νέα μας εικόνα και αξιοποιώντας το όνομα και την αξιοπιστία μας, συνεχίζουμε δυναμικά στις νέες προκλήσεις.

Οι πελάτες μας αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας και θέλουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους». Είναι η Τρίτη φορά που η GRANTEX μετέχει στην Automechanika, έχοντας πάλι την ευκαιρία να διευρύνει περαιτέρω την πρόσβασή της στη σημαντική αγορά της Τουρκίας, στην οποία έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα για περισσότερα από 7 χρόνια έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, αλλά και να κάνει σημαντικές επαφές για είσοδο σε νέες αγορές.

PreviousNext