Τροχοί & TIR

Με σύγχρονη Ρομποτική Τεχνολογία η GRANTEX

H τεχνολογική αυτή υπεροχή, σε συνδυασμό με τις απεριόριστες δυνατότητες της ανθρώπινης δημιουργικότητας, θα αυξήσει την παραγωγικότητα, θα μειώσει το κόστος παραγωγής και τους χρόνους παράδοσης και θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα των προϊόντων με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και ευελιξία της εταιρείας.
Τρίτη 21/05/2024 - 11:55
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: GRANTEX
φωτό: GRANTEX

Την εγκατάσταση ρομποτικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων της γιόρτασε η GRANTEX στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου και υποδέχθηκε δεκάδες καλεσμένους «σε ένα μέλλον όπου τα ρομπότ κυριαρχούν και οι άνθρωποι μεγαλουργούν», όπως εύστοχα σημείωσε η κυρία Μαρία Πασχαλίδου, Αντιπρόεδρος και Εμπορική Διευθύντρια της GRANTEX.

Στην εκδήλωση με τον εύστοχο τίτλο «Meet the Future», η GRANTEX επιβεβαίωσε την προσήλωσή της προς την κατεύθυνση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας.

«Με την καθοριστική συμβολή των 150 εργαζομένων που αποτελούν τον βασικό πυρήνα της επιτυχίας της εταιρείας στην Ελλάδα και σε 78 χώρες του εξωτερικού και με τη στήριξη των ρομποτικών συνεργατών, η GRANTEX είναι έτοιμη να κατακτήσει νέες αγορές και να συνεχίσει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον που τίποτε δεν τη…. φρενάρει!», συμπλήρωσε η κυρία Πασχαλίδου.

Στη συνέχεια, ο κύριος Θοδωρής Πασχαλίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GRANTEX, τόνισε ότι αυτή η ημέρα είναι μία γιορτή για την ανανέωση και την εξέλιξη στην πορεία της εταιρείας και είπε λίγα λόγια για το χθες και το αύριο της GRANTEX, το όραμά της να κυριαρχεί στην εγχώρια αγορά και να πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο σκηνικό, καθώς και τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη.

Τις ομιλίες της εκδήλωσης ολοκλήρωσε ο κύριος Κωνσταντίνος Φίτσιος, Διευθυντής εργοστασίου της GRANTEX, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την ολοκλήρωση της επένδυσης 2.000.000 ευρώ, το σημαντικότερο μέρος της οποίας αφορά στην εισαγωγή νέας αυτοματοποιημένης τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία με τη χρήση ρομποτικών μηχανημάτων. H τεχνολογική αυτή υπεροχή, σε συνδυασμό με τις απεριόριστες δυνατότητες της ανθρώπινης δημιουργικότητας, θα αυξήσει την παραγωγικότητα, θα μειώσει το κόστος παραγωγής και τους χρόνους παράδοσης και θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα των προϊόντων με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και ευελιξία της εταιρείας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, κορυφαία τραπεζικά στελέχη, εκπρόσωποι σημαντικών φορέων και Μέσων επικοινωνίας, καθώς και συνεργάτες, πελάτες και φίλοι της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

PreviousNext