Τροχοί & TIR

MERCEDES-BENZ CITAN

ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Το Mercedes-Benz Citan Panel Van προσφέρεται σε τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος, τρία διαφορετικά μεταξόνια και τρία διαφορετικά μήκη δαπέδου στο χώρο φόρτωσης. Από 3.937 χιλιοστά
Τετάρτη 15/06/2016 - 01:00
Κοινοποίηση στα Social Media

ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Mercedes-Benz Citan Panel Van προσφέρεται σε τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος, τρία διαφορετικά μεταξόνια και τρία διαφορετικά μήκη δαπέδου στο χώρο φόρτωσης. Από 3.937 χιλιοστά συνολικού μήκους της έκδοσης compact, έως τα 4.705 χιλιοστά του μοντέλου extra-long, οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν ένα van αστικών διανομών που ταιριάζει καλύτερα στις μεταφορικές τους ανάγκες. Τα στοιχεία εκμετάλλευσης είναι εντυπωσιακά, παρά τις κόμπακτ διαστάσεις του αμαξώματος. Ο ωφέλιμος όγκος στην κλούβα φτάνει τα  3,8 κυβικά μέτρα, και το ωφέλιμο φορτίο τα 735 κιλά, με το μέγιστο μικτό βάρος να ανέρχεται στους 2,2 τόνους. Το εκμεταλλεύσιμο μήκος του δαπέδου στο χώρο φόρτωσης είναι έως 2.137 χιλιοστά και το ύψος 1.258 χιλιοστά. Η λίστα των στοιχείων του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας αλλά και διαμορφώσεων για διαφορετικές χρήσεις είναι ιδιαίτερα μακροσκελής.

Χαμηλά κόστη χρήσης και υψηλή αποδοτικότητα

Το κόστος κτήσης του Citan Panel Van διαμορφώνεται σε ελκυστικά επίπεδα και σε ό,τι αφορά τη χρήση, τα διαστήματα των εργασιών τακτικής συντήρησης μπορούν να απέχουν μεταξύ τους έως και 40.000 χιλιόμετρα. Η τυποποιημένη μέση κατανάλωση είναι για κάποιες εκδόσεις μόλις 4,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το «πακέτο» αποδοτικότητας BlueEfficiency με λειτουργία ECO start/stop, έξυπνη διαχείριση του δυναμό και της μπαταρίας, καθώς ειδικά ελαστικά μειωμένης αντίστασης κύλισης, αποτελεί εχέγγυο μειωμένης κατανάλωσης.

Το Citan είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Οι μικροί κύκλοι στροφής 10,1 (έκδοση compact), 11,2 (έκδοση long) ή 12,4 (έκδοση extra-long) μέτρων αντίστοιχα, κάνουν την εμπειρία της οδήγησης πιο άνετη σε συνθήκες κυκλοφορίας στην πόλη. Οι κινητήρες αποδίδουν έως και 114 hp και συνδυάζονται με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων. Το panel van της Mercedes είναι θωρακισμένο από άποψη στοιχείων ενεργητικής ασφάλειας, με συστήματα όπως το πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας Adaptive ESP να αποτελούν τμήμα του βασικού εξοπλισμού. Το Citan διατίθεται και με την εφ’ όρου ζωής εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan.

 

PreviousNext