Τροχοί & TIR

Μετάβαση από GT RADIAL σε GITI

Το GITI TIRE γκρουπ είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως, με ένα υπερήφανο ιστορικό στην παράγωγη Radial ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων. Στην Ευρώπη η μάρκα ελαστικών
Τετάρτη 26/04/2017 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το GITI TIRE γκρουπ είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως, με ένα υπερήφανο ιστορικό στην παράγωγη Radial ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων. Στην Ευρώπη η μάρκα ελαστικών GT RADIAL είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την ασφάλεια την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει. Παγκοσμίως είναι ένα προϊόν που εμπιστεύονται εκατομμύρια καταναλωτές με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1951, η GITI έχει άμεσα συνδεθεί με την ποιότητα. Ο ασυναγώνιστος συνδυασμός ποιότητας και αντοχής είναι εφικτός από μια ομάδα περισσότερων από 700 μηχανικούς ερευνάς και ανάπτυξης που εργάζονται σε 3 διαφορετικές ηπείρους. Επίσης είναι σε άμεση συνεργασία και με άλλα πρωτοπόρα κέντρα έρευνας, με σκοπό την συνεχή ανάπτυξη σε τομείς όπως η εξοικονόμηση καυσίμου, η ασφάλεια και γενικότερα η υψηλότερη ποιότητα των ελαστικών.

Οι υψηλών προδιαγραφών μονάδες παραγωγής που διαθέτει έχουν αποκτήσει διεθνή πιστοποίηση και καταξίωση. Όλες οι μονάδες παραγωγής της GITI είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα παραγωγής των προϊόντων. Όντας ένας ισχυρός παγκόσμιος κατασκευαστής στον τομέα της Πρώτης Τοποθέτησης στις αγορές της Κίνας και της Ασίας, η GITI έχει υπογράψει μεγάλα συμβόλαια πρώτης τοποθέτησης στον τομέα των ελαστικών Φορτηγών και Λεωφορείων. Η GITI είναι προμηθευτής πρώτης τοποθέτησης πολλών κατασκευαστών φορτηγών και λεωφορείων ανάμεσα στους οποίους είναι οι VOLVO, HYUNDAI και IVECO.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι δυο αυτές παγκόσμιες μάρκες ελαστικών φορτηγών και λεωφορείων, η GT RADIAL και η GITI, θα συνδυάσουν πλέον την κληρονομία τους και θα αποτελέσουν μια ενιαία μάρκα, που θα είναι πλέον γνωστή ως GITI. H GITI TIRE έχει ήδη παρουσιάσει τα ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων με την επωνυμία GITI στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Οι συνεχώς αυξανόμενες νομοθετικές απαιτήσεις σε πιστοποιήσεις έχουν οδηγήσει προς αυτή την νέα κατεύθυνση και δίνει τη δυνατότητα στην GITI να εξορθολογήσει και να βελτιώσει την παράδοση των ελαστικών της σε μια ενιαία μάρκα παγκοσμίως σε κάθε καταναλωτή. Στο μέλλον, αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός θα αντικαταστήσει τα ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων GT RADIAL με ένα συνδυασμό νέων ελαστικών καθώς και μετονομασίας των ήδη υπαρχόντων επιτυχημένων προϊόντων. Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί επιτυχώς στο τέλος του 2017.

Με μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων και τύπων ελαστικών για Φορτηγά και Λεωφορεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, η GITI είναι έτοιμη να επεκτείνει τον τομέα του επαγγελματικού ελαστικού.

Η νέα μάρκα ελαστικών GITI, που θα αποτελεί πλέον την ναυαρχίδα του γκρουπ, θα προσφέρει μια βελτιωμένη γκάμα διαστάσεων σε συνδυασμό με ακόμα περισσότερες δυνατότητες για διαφορετικές εφαρμογές. Με απλά λόγια, η GITI θα προσφέρει τις καλύτερες επιλογές σε συνδυασμό με την διαθεσιμότητα των ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα σε όλα τα μέρη του κόσμου.

PreviousNext