Τροχοί & TIR

Μετέφερε δυο μαζί μπετονιέρες σε ένα τρέιλερ

Σέρβος οδηγός ιδιοκτήτης της νταλίκας μετάφερε στο τρέιλερ όχι μια, αλλά δύο μπετονιέρες. Κατάφερε να διανύσει 1500 χιλιόμετρα απαρατήρητος από τις αστυνομίες, αλλά μόλις 7 χιλιόμετρα πριν τον προορ
Παρασκευή 31/03/2023 - 12:39
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Minden-Lübbecke police
φωτό: Minden-Lübbecke police

Σέρβος οδηγός ιδιοκτήτης της νταλίκας μετάφερε στο τρέιλερ όχι μια, αλλά δύο μπετονιέρες. Κατάφερε να διανύσει 1500 χιλιόμετρα απαρατήρητος από τις αστυνομίες, αλλά μόλις 7 χιλιόμετρα πριν τον προορισμό του, στην Porta Westfalica, έπεσε σε έλεγχο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Minden- Lübbecke είδαν έκπληκτοι ότι στο επικαθήμενο υπήρχαν δύο μπετονιέρες (υπερκατασκευές) με τη δεύτερη να εξέχει αρκετά από την πίσω ανοιχτή πόρτα του τρέιλερ.

Ξεκίνησαν τα μετρήματα και οι μεζούρες, ακολούθησαν οι πλάστιγγες και, όπως ήταν αναμενόμενο, το φορτίο εξείχε πέρα του κανονικού και ο συρμός ήταν κατά πολύ υπέρβαρος συνολικά και στους άξονες.

Οι παραβάσεις εντάχθηκαν στην κατηγορία «ιδιαίτερα σοβαρή παράβαση». Πέρα από το υψηλό πρόστιμο, η νταλίκα ακινητοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης, αφού πλήρωσε το πρόστιμο, υποχρεώθηκε να ξεφορτώσει τη μια μπετονιέρα για την οποία έκανε δεύτερο δρομολόγιο πληρώνοντας και τις φορτοεκφορτώσεις σε Γερμανό ιδιοκτήτη γερανοφόρου. 

Πηγή: Trans.info

PreviousNext