Τροχοί & TIR

Μποτιλιάρισμα στην Πειραιώς 

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν αύριο και μεθαύριο (30 και 31 Οκτωβρίου) τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Πειραιώς προς Πειραιά και αντίθετα στην περιοχή Μοσχάτου – Ταύρου. Σύμφωνα με την απόφαση της Τ
Παρασκευή 29/10/2021 - 10:52
Κοινοποίηση στα Social Media
πειραιώς χάρτης

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν αύριο και μεθαύριο (30 και 31 Οκτωβρίου) τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Πειραιώς προς Πειραιά και αντίθετα στην περιοχή Μοσχάτου – Ταύρου.



Σύμφωνα με την απόφαση της Τροχαίας Αττικής θα εφαρμοστεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πειραιώς περιοχής Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αδελφών Γιαννίδη, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2021 ή εναλλακτικά στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2021 καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου για την εκτέλεση εργασιών της εταιρείας ΔΕΔΔΗΕ.



Σημείωση ΤΡΟΧΟΙ & ΤIR: Η οδός Αδελφών Γιαννίδη, κάθετος της Πειραιώς, βρίσκεται μετά τη γέφυρα Μοσχάτου προς τον Πειραιά. Για το λιμάνι και για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος προτιμήστε τη Λεωφόρο Κηφισού.

 

PreviousNext