Τροχοί & TIR

Το ΝΑΤΟ ζητά εμπειρογνώμονες σε θέματα Χερσαίων Μεταφορών

Η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ γνωστοποίησε ότι στον τομέα Χερσαίων Μεταφορών του ΝΑΤΟ (Inland Surface Transport- IST) πρόκειται να πληρωθούν θέσεις πολιτικών Εμπειρογνωμόνων σε θέματα
Τετάρτη 26/10/2022 - 14:55
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ γνωστοποίησε ότι στον τομέα Χερσαίων Μεταφορών του ΝΑΤΟ (Inland Surface Transport- IST) πρόκειται να πληρωθούν θέσεις πολιτικών Εμπειρογνωμόνων σε θέματα Χερσαίων Μεταφορών.

Οι θέσεις αφορούν στα εξής αντικείμενα:

• Senior Transport Advisors: 1 θέση

• Border Crossing/ Customs/ Host nation Support (HNS): 2 θέσεις (1 θέση Border Crossing, 1 θέση HNS)

• Resilience, Security, Cyber: 1 θέση (Resilience)

• Rail Experts: 1 θέση

Σημειώνουμε ότι δεν πρόκειται για θέσεις εργασίας, αλλά για μια δεξαμενή Εμπειρογνωμόνων (pool of Experts) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την αρμόδια Επιτροπή του ΝΑΤΟ (Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης) κατά περίπτωση, είτε από το χώρο εργασίας τους, είτε στην έδρα της Συμμαχίας, είτε σε κάποια άλλη χώρα, πάντα με τη συγκατάθεση του Εμπειρογνώμονα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση/ φόρμα που επισυνάπτεται καθώς και επιπλέον Βιογραφικό Σημείωμα, εάν επιθυμούν.

Επίσης, εφόσον επιλεγούν από την αρμόδια Επιτροπή του ΝΑΤΟ, θα πρέπει να αποκτήσουν διαβάθμιση για χειρισμό διαβαθμισμένων πληροφοριών, με μέριμνα της Υπηρεσίας.

 

PreviousNext