Τροχοί & TIR

«Navigating The Future». Συνέδριο για τις πράσινες μεταφορές και Logistics

Το πρώτο συνέδριο για τις πράσινες μεταφορές και τα Logistics θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/02/23 με μια ενδιαφέρουσα θεματολογία και με την υποστήριξη του υπ. Υποδομών και Μεταφορών. Η κλιµατική αλ
Τετάρτη 15/02/2023 - 14:14
Κοινοποίηση στα Social Media

Το πρώτο συνέδριο για τις πράσινες μεταφορές και τα Logistics θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/02/23 με μια ενδιαφέρουσα θεματολογία και με την υποστήριξη του υπ. Υποδομών και Μεταφορών.

Η κλιµατική αλλαγή ως κρίσιµος παράγοντας στην ανάπτυξη των κοινωνιών και της οικονοµίας µέσω της πράσινης βιωσιµότητας, oι κεντρικοί στόχοι της Ε.Ε., ο ρόλος της Ελλάδας και η προσαρµογή στους νέους κανονισµούς θα συζητηθούν στο κορυφαίο πάνελ για την ενέργεια με ομιλητές τους κ.κ. Νίκο Φαραντούρη, Γιάννη Μανιάτη, Αντώνη Βενιέρη και Νίκο Λιάπη.

Θα ακολουθήσει πάνελ με θέματα όπως η εκπαίδευση, κατάρτιση και εξειδίκευση καθώς και η επιστήμη των Logistics στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ενδιαφέρον θέμα που θα αναπτυχθεί στο συνέδριο είναι «Η τεχνολογία ως εργαλείο υποστήριξης µιας βιώσιµης ανάπτυξης» κατά το οποίο εκπρόσωποι φορέων και επιστήµονες θα συζητήσουν για την επόµενη µέρα και τις προοπτικές εξέλιξης των επιχειρήσεων µέσω της ψηφιακής µετάβασης, των αυτοµατισµών, της ανάλυσης δεδοµένων κ.λπ.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης (*Αναμένεται οριστική επιβεβαίωση), ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Online Data, Πρώην Πρόεδρος EEL, Νίκος Ροδόπουλος.

Το συνέδριο διοργανώνει η T-Press στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

PreviousNext