Τροχοί & TIR

Ναυτιλιακή για κοντέινερ ιδρύει η Lidl

Ένα τολμηρό βήμα ενάντια στο υψηλό κόστος των θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποιεί η Lidl, η οποία ίδρυσε ναυτιλιακή εταιρεία με σκοπό την απόκτηση δικών της πλοίων μεταφοράς κοντέινερ. Όπως αναφέρει τ
Πέμπτη 07/04/2022 - 12:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα τολμηρό βήμα ενάντια στο υψηλό κόστος των θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποιεί η Lidl, η οποία ίδρυσε ναυτιλιακή εταιρεία με σκοπό την απόκτηση δικών της πλοίων μεταφοράς κοντέινερ.

Όπως αναφέρει το capital.gr, η Lidl έχει ήδη καταχωρίσει ως όνομα της νέας ναυτιλιακής το «Tailwind Shipping Lines», με σκοπό τις θαλάσσιες μεταφορές, την αποστολή και την παράδοση προϊόντων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου πλοία της Lidl θα έχουν ξεκινήσει δρομολόγια. «Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον αυξημένο όγκο προϊόντων από διαφορετικά σημεία παραγωγής πιο ευέλικτα», ανέφερε ο Wolf Tiedenmann, επικεφαλής των υποδομών Logistics της Lidl.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές πολυεθνικές εταιρείες έχουν τον τελευταίο καιρό ναυλώσει πλοία για τις μεταφορές των προϊόντων τους, αλλά δεν έχουν αποφύγει τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα λιμάνια της Ανατολικής Ασίας, με συνέπεια αφενός να προκαλούνται σοβαρά προβλήματα στην εφοδιαστική τους αλυσίδα και αφετέρου να έχουν αυξημένο μεταφορικό κόστος.

Προφανώς, οι άνθρωποι της Lidl έχουν μελετήσει το όλο θέμα και τα οφέλη που θα προκύψουν με την απόκτηση των ιδιόκτητων πλοίων.

PreviousNext