Τροχοί & TIR

Νέα DAF στην Έκθεση του Μπέρμιγχαμ

Η DAF θα ανακοινώσει σημαντικές αλλαγές στα φορτηγά της, στις 25 Απριλίου στην έκθεση CV Show στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Η είδηση προέρχεται από μάλλον απροσδόκητη πηγή, καθώς συντάκτης του T&T
Σάββατο 22/04/2017 - 10:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Η DAF θα ανακοινώσει σημαντικές αλλαγές στα φορτηγά της, στις 25 Απριλίου στην έκθεση CV Show στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Η είδηση προέρχεται από μάλλον απροσδόκητη πηγή, καθώς συντάκτης του T&T την ανακάλυψε σε ποστ επίσημου λογαριασμού της DAF Τουρκίας, και αμέσως έγινε viral στο διαδίκτυο. Συνάδελφοι από την Ολλανδία εικάζουν πως τα μεγάλα νέα θα αφορούν σε νέα σειρά κινητήρων Paccar με αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή.

Όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, αναπτύσσεται φημολογία ότι, θα λανσαριστεί νέα κορυφαία έκδοση ισχύος του MX-13 με διπλά τούρμπο. Η ίδια η DAF πάντως, έδωσε στη δημοσιότητα μία μικρή πρόγευση αλλαγών και στο εσωτερικό της καμπίνας. Πρόκειται για μία φωτογραφία που δείχνει μια ολοκαίνουργια μονάδα χειρισμού για τον κλιματισμό, που δείχνει αρκετά όμορφη και σίγουρα πολύ πιο μοντέρνα από την υπάρχουσα με τον παραδοσιακό περιστροφικό διακόπτη. Μέχρι τη Δευτέρα 25 Απριλίου λοιπόν, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμη και για φέισλιφτ του αμαξώματος των ολλανδικών μοντέλων.

PreviousNext