Τροχοί & TIR

Νέες εκδόσεις PRO στα Mercedes-Benz Vans

Με σημαντικό όφελος τιμής, πλούσιο εξοπλισμό και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, συνοδεύει η Mercedes-Benz Ελλάς τις νέες εκδόσεις PRO των Citan Van, Vito Van και Sprinter Van, που δημιουργήθηκα
Πέμπτη 25/06/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Τα Citan, Vito και Sprinter της Mercedes-Benz στη νέα έκδοση PRO, συνδυάζουν πλούσιο εξοπλισμό με όφελος τιμής από 2.000€ και νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.
Τα Citan, Vito και Sprinter της Mercedes-Benz στη νέα έκδοση PRO, συνδυάζουν πλούσιο εξοπλισμό με όφελος τιμής από 2.000€ και νέα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Με σημαντικό όφελος τιμής, πλούσιο εξοπλισμό και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, συνοδεύει η Mercedes-Benz Ελλάς τις νέες εκδόσεις PRO των Citan Van, Vito Van και Sprinter Van, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά.

Αναλυτικότερα, στο νέο Citan Van PRO το όφελος τιμής ξεκινάει από τα 2.000€ και στο Sprinter Van PRO από τα 2.100€, με το μεγαλύτερο όφελος (από 2.400€) να υπάρχει στην περίπτωση του Vito Van PRO.

Σημειώνεται, πως ο εξοπλισμός της έκδοσης PRO είναι αναβαθμισμένος και περιλαμβάνει στοιχεία όπως: κάμερα οπισθοπορείας, θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, δίφυλλη πίσω πόρτα, σύστημα κλιματισμού και εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth. Επιπλέον, προσφέρεται ένα πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, όπως Active Brake Assist, Attention Assist, σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρα.

Σε ό,τι αφορά στα χρηματοδοτικά προγράμματα, η Mercedes-Benz Ελλάς δημιούργησε δύο νέες προτάσεις, τις «Drive Now Pay Later» και «FLEXPayment», οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Η πρώτη εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών για την αποπληρωμή της πρώτης δόσης. Η δεύτερη προσφέρει μηνιαία δόση από 150€ για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο χρόνων, πέραν της διετούς εργοστασιακής.

PreviousNext