Τροχοί & TIR

Το νέο διώροφο SETRA

Η χαμηλή κατανάλωση, η άνεση και η ασφάλεια συνυπάρχουν στο νέο διώροφο τουριστικό λεωφορείο SETRA S531 DT που πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε επίσημα στη Στουτγάρδη. Μια νέα πιο αεροδυναμική γραμμή
Πέμπτη 06/07/2017 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η χαμηλή κατανάλωση, η άνεση και η ασφάλεια συνυπάρχουν στο νέο διώροφο τουριστικό λεωφορείο SETRA S531 DT που πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε επίσημα στη Στουτγάρδη.

Μια νέα πιο αεροδυναμική γραμμή χαρακτηρίζει την εξωτερική εμφάνιση του λεωφορείου και είναι αυτή που συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης. Παράλληλα, στον τομέα της ασφάλειας εξοπλίζεται με φρένο κινδύνου ικανό να ακινητοποιήσει το όχημα τόσο πριν από σταθερά αντικείμενα, όσο και πριν από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί τώρα να αναγνωρίσει και διερχόμενο πεζό και να φρενάρει αυτόματα αν κρίνει ότι υπάρχει κίνδυνος.

Στον τομέα της άνεσης τον πρώτο λόγο έχουν τα αναπαυτικά καθίσματα, οι υψηλής ποιότητας επενδύσεις και ο αναβαθμισμένος εξοπλισμός για τους επιβάτες με όλα τα σύγχρονα μέσα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

PreviousNext