Τροχοί & TIR

Νέο Nissan Navara

Τα πρώτα στοιχεία για το νέας γενιάς Navara έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Nissan, με το ιαπωνικό pick-up να ετοιμάζεται άμεσα να εκκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ταϊλάνδη. Οι υπόλοιπες αγορ
Σάββατο 14/11/2020 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα πρώτα στοιχεία για το νέας γενιάς Navara έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Nissan, με το ιαπωνικό pick-up να ετοιμάζεται άμεσα να εκκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ταϊλάνδη. Οι υπόλοιπες αγορές -ανάμεσά τους και η ευρωπαϊκή- θα ακολουθήσουν μέσα στο 2021.

Προς το παρόν, η Nissan δεν δημοσιοποιεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ανακοινώνει μόνο πως το νέο Navara διαθέτει έναν ενισχυμένο πίσω άξονα, αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, καρότσα μεγαλύτερου όγκου και πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο σκαλοπάτι. Νέο είναι και το σύστημα διεύθυνσης, το οποίο υπόσχεται μεγαλύτερη αμεσότητα και υψηλότερη ικανότητα ελιγμών στις χαμηλές ταχύτητες. Βελτιωμένη είναι σύμφωνα με τη Nissan και η ηχομόνωση της καμπίνας, στην οποία τα πάντα έχουν αλλάξει σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Αναβαθμισμένα αναμένεται να είναι και τα επίπεδα ασφάλειας του νέου Navara, στο οποίο το «παρών» δίνει η δέσμη «έξυπνων» τεχνολογικών εφαρμογών «Nissan Intelligent Mobility». Ανάμεσα στα διαθέσιμα συστήματα, συναντάμε το «Intelligent Forward Collision Warning» μέσω του οποίου μειώνονται οι πιθανότητες σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα. Επιπλέον, τα φρένα ενεργοποιούνται αυτόματα χάρη στην τεχνολογία «Intelligent Emergency Braking». Ακόμα, οι 4 κάμερες του συστήματος «Intelligent Around View Monitor» βοηθούν τον οδηγό να βλέπει τι συμβαίνει γύρω από το όχημά του.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η Nissan θα λανσάρει για πρώτη φορά την πιο «περιπετειώδη» έκδοση PRO-4X, η οποία ξεχωρίζει μέσω των μαύρων (ματ) και πορτοκαλί «πινελιών» του αμαξώματος και των μαύρων ζαντών αλουμινίου των 17 ιντσών, που φέρουν all-terrain ελαστικά.

PreviousNext