Τροχοί & TIR

Νεότερα για τις απαγορεύσεις στο οδικό δίκτυο

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, πέραν των απαγορεύσεων και των λοιπών κυ
Πέμπτη 10/03/2022 - 15:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, πέραν των απαγορεύσεων και των λοιπών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι ήδη σε ισχύ, θα εφαρμοσθούν και οι ακόλουθες διακοπές κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των (3,5) τόνων:

  • Στον αυτοκινητόδρομο της Π.Α.Θ.Ε., από την 56,728η χ/θ (όρια Νομού Αττικής) έως την 93η χ/θ (Μετωπικά Διόδια Θηβών), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. (Νομός Βοιωτίας).

  • Στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας (Α – 11), από την 1η χ/θ έως την 11η χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς Π.Α.Θ.Ε. με προορισμό τη Λαμία, με την κίνηση των λοιπών οχημάτων που διεξάγεται προς Π.Α.Θ.Ε., να πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (Νομός Ευβοίας).

  • Στην Παλαιά Εθνική Οδό Χαλκίδας – Θηβών, από τη 2η χ/θ έως τη 18η χ/θ (Ριτσώνα), με την κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. (Νομός Ευβοίας).

Κλειστή η Εθνική Χαλκίδας - Αιδηψού

Επίσης, ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των (3,5) τόνων και στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 66η χ/θ (Στροφυλλιά) έως την 88η χ/θ (Παπάδες), με τη κίνηση των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (Νομός Ευβοίας).

Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, στον Νομό Ευβοίας, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και:

  • Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.

  • Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.

  • Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.

  • Στην Επαρχιακή Οδό Αγδίνων – Παπάδων .

  • Στην Επαρχιακή Οδό Μονοδρίου – Αμαρύνθου, από την 3η χ/θ έως τη 15η χ/θ.

PreviousNext