Τροχοί & TIR

Νταλίκα με 10 σε κρύπτη 

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών μη νόμιμων μεταναστών που έναντι υψηλής αμοιβής προσπαθούν μέσω Ελλάδας να περάσουν στην Ευρώπη. Χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης αστυνομι
Τρίτη 02/08/2022 - 11:27
Κοινοποίηση στα Social Media
παρανομη μεταφορά μεταναστών

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών μη νόμιμων μεταναστών που έναντι υψηλής αμοιβής προσπαθούν μέσω Ελλάδας να περάσουν στην Ευρώπη.



Χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί του Τμήματος συνοριακής φύλαξης Φερών προέβησαν σε έλεγχο νταλίκας προερχόμενης από Τουρκία. Δεν άργησαν να ανακαλύψουν μέσα στο επικαθήμενο μία, ειδικής κατασκευής, κρύπτη εντός της οποίας, ο διακινητής είχε στοιβάξει δέκα μη νόμιμους μετανάστες.



Λίγο νωρίτερα, σε μία άλλη περίπτωση στην Εθνική Αλεξανδρούπολης – Κήπων, πλησίον του τελωνείου συνόρων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων συνέλαβαν και δεύτερο διακινητή, ο οποίος οδηγώντας ένα μονό ΦΙΧ φορτηγό μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.



Και στις δύο κατασχέθηκαν τα οχήματα και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση και των δύο υποθέσεων διενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

 

παρανομη μεταφορά μεταναστών
PreviousNext