Τροχοί & TIR

Νυχτερινός αποκλεισμός στον Κόμβο Καλυφτάκη

Έως και την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συν
Τετάρτη 08/04/2020 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Έως και την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου.

Ειδικότερα, καθημερινά από Δεύτερα έως Σάββατο, από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, έως τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, ισχύει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των εισόδων, εξόδων, κάθετων οδών, καθώς και του καταστρώματος του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις.

Συγκεκριμένα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους Λυκόβρυσης και Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Κόμβο Καλυφτάκη.

Σημειώνεται, ότι κάθε πρωί, μετά το πέρας των εργασιών στις 06:00, ολόκληρος ο κόμβος, θα αποδίδεται κανονικά σε κυκλοφορία. Επιπλέον, κατά τις ημέρες από Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου στις 06:00 έως και την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 22:00, δεν θα εκτελεστούν εργασίες.

PreviousNext