Τροχοί & TIR

Ο Κακός Χαμός στην 4η Ειδική του Ράλι Ντακάρ!

Η τέταρτη ημέρα του περίφημου ράλι Ντακάρ, και η ειδική Νάζκα- Αρεκουίπα, έφεραν τα πάνω κάτω με εντυπωσιακές ανακατατάξεις στην κορυφή. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα προβλήματα ενέσκηψαν στην Iveco με τον περσινό νικητή Ολλανδό Γκέραρντ ντε Ρόι μετά από ρεσιτάλ ατυχίας
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 09/01/2013 - 21:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Η τέταρτη ημέρα του περίφημου ράλι Ντακάρ, και η ειδική Νάζκα- Αρεκουίπα, έφεραν τα πάνω κάτω με εντυπωσιακές ανακατατάξεις στην κορυφή. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα προβλήματα ενέσκηψαν στην Iveco με τον περσινό νικητή Ολλανδό Γκέραρντ ντε Ρόι μετά από ρεσιτάλ ατυχίας -δύο χτυπήματα, ένα σοβαρό λάθος πλοήγησης και ένα χρονοβόρο "κόλλημα" σε αμμόλοφο- και έχοντας απωλέσει συνολικά 26 λεπτά να παραχωρεί την πρωτιά στον Τσέχο Ales Loprais της ομάδας InstaForex με τα φοβερά και τρομερά Tatra.

Ο έτερος Ολλανδός της Iveco Hans Stacey είχε ένα μικρό πρόβλημα στον αυχένα μετά από κάποια άλματα ενώ, ο αγαπητός στο ελληνικό κοινό, Ιταλός, Μίκι Μπιαζιόν κόλλησε για τα καλά, κατρακυλώντας στη γενική κατάταξη. Απόρροια όλων των παραπάνω, η "επιστροφή" της Kamaz, με τον Νικολάεβ να αναρριχάται στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και τον νικητή του 4ου σκέλους Αϊράτ Μαρντέεβ να βρίσκεται στην τέταρτη θέση γενικής.

Τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά καθώς, από σήμερα, το Ντακάρ εισέρχεται σύντομα στο πιο δύσκολο σκέλος του, στη Χιλή όπου, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η 5η ειδική διαδρομή από την Αρεκουίπα στην Αρίκα, μήκους 172 χιλιομέτρων.

PreviousNext