Τροχοί & TIR

Ο ΟΑΣΘ στην εφαρμογή Google Maps

Στους χάρτες της Google εντάχθηκε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του επιβατικού κοινού. Οι στάσεις, οι διαδρομές, η άφιξη των λεωφορείων και γενικό
Τετάρτη 04/10/2023 - 13:42
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΟΑΣΘ
Φωτό: ΟΑΣΘ

Στους χάρτες της Google εντάχθηκε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του επιβατικού κοινού.

Οι στάσεις, οι διαδρομές, η άφιξη των λεωφορείων και γενικότερα κάθε πληροφορία που αφορά στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ βρίσκονται πλέον στην εφαρμογή Google Maps. Έτσι το επιβατικό κοινό, είτε πρόκειται για κατοίκους της Θεσσαλονίκης είτε για τουρίστες, μέσω των δωρεάν χαρτών της Google, έχει απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα του Οργανισμού.

Κάθε πολίτης θα μπορεί άμεσα να ενημερωθεί για όλους τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται πλέον και η αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης. 

«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Εντάχθηκε ήδη στους δωρεάν χάρτες της Google. Δίνουμε τέλος στο έλλειμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του Οργανισμού», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης και προσθέτει: «Από εδώ και στο εξής όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρη πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».

PreviousNext