Τροχοί & TIR

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας

«Το κλείσιμο της Αθηνών - Λαμίας προδίδει τον πανικό και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη» , ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του
Δευτέρα 06/02/2023 - 12:28
Κοινοποίηση στα Social Media
Νίκος Παππάς

«Το κλείσιμο της Αθηνών - Λαμίας προδίδει τον πανικό και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη» , ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο Νίκος Παππάς αναφέρει:

«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί μία, από μέρες, αναμενόμενη κακοκαιρία. 
Για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο. 
Οι αρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν και γιατί δεν απέδωσαν, αν όντως δεν απέδωσαν. Δικαιολογίες, όπως η παλαιότερη του κ. Καραμανλή ότι η Εθνική Οδός έκλεισε λόγω «της αδυναμίας ορισμένων οδηγών να οδηγήσουν κάτω από τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες» κρίνονται από τώρα ως απαράδεκτες.
Συστήνουμε σε όλες και σε όλους προσοχή κατά τις μετακινήσεις και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας». 

 

PreviousNext