Τροχοί & TIR

Οδηγός φορτηγού συνελήφθη με ναρκωτικά και χρήματα

Αλλοδαπός οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ο κατηγορούμενος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προε
Τρίτη 29/12/2020 - 13:41
Κοινοποίηση στα Social Media
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό βρέθηκαν κοκαΐνη και μικροποσότητα κάνναβης
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό βρέθηκαν κοκαΐνη και μικροποσότητα κάνναβης

Αλλοδαπός οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών συνελήφθη από την  Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο κατηγορούμενος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ιταλία και μέσω του πορθμείου Ανκόνα Ιταλίας-Πάτρας, αφίχθη την 23-12-2020 στο λιμένα Πατρών και κατέληξε στην περιοχή της Λυκόβρυσης Αττικής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, σε συνεργασία με στελέχη του Λιμενικού Σώματος Πατρών και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Επιχειρήσεων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον αποθηκευτικό χώρο του επικαθήμενου 13 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης εντός του χώρου της καμπίνας του φορτηγού βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κατασχέθηκε ο τράκτορας μαζί με το επικαθήμενο, χρηματικό ποσό 287.060 ευρώ, κοκαΐνη βάρους 14 κιλών, μικρή ποσότητα κάνναβης και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ο οποίος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αθηνών.

PreviousNext