Τροχοί & TIR

Οι κορυφαίοι των Supply Chain Awards 2018

Tην Τρίτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων «Supply Chain Awards 2018». Η βραδιά που θα αποκαλύψει τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα έργα στους το
Παρασκευή 25/05/2018 - 06:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Tην Τρίτη 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων «Supply Chain Awards 2018».

Η βραδιά που θα αποκαλύψει τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα έργα στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών, θα λάβει χώρα στο Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη. Εκεί, τα στελέχη των εταιρειών που διαγωνίστηκαν, τα μέλη της διευρυμένης Κριτικής Επιτροπής, τα υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου, τα στελέχη Υπουργείων και σχετικών Συνδέσμων, οι δημοσιογράφοι κ.λπ., θα γνωρίσουν από κοντά τους νικητές και θα γιορτάσουν μαζί τους.

Η Κριτική Επιτροπή του θεσμού έχει ήδη ολοκληρώσει την αξιολόγηση των υποψηφιότητων, στις πλήρως ανανεωμένες κατηγορίες των βραβείων. Aξίζει να αναφέρουμε πως τα Supply Chain Awards 2018 «έκλεισαν» το σύστημα υποψηφιοτήτων, με μια αύξηση της τάξης του 24% σε σύγκριση με πέρυσι. Τα βραβεία συνδιοργανώνουν η Boussias Communications και το Supply Chain Institute για 4η χρονιά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.supplychainawards.gr.

PreviousNext