Τροχοί & TIR

Actros «Lowrider»

Περισσότερες από 6.000 ώρες δουλειάς και περίπου 450.000 ευρώ χρειάστηκαν, για να δημιουργηθεί η «Lowrider» έκδοση του Mercedes-Benz Actros. Τουλάχιστον οι κόποι του ιδιοκτήτη του οχήματος, Mika Auv
Τετάρτη 30/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Περισσότερες από 6.000 ώρες δουλειάς και περίπου 450.000 ευρώ χρειάστηκαν, για να δημιουργηθεί η «Lowrider» έκδοση του Mercedes-Benz Actros. Τουλάχιστον οι κόποι του ιδιοκτήτη του οχήματος, Mika Auvinen, έχουν ανταμειφθεί με επτά έως τώρα βραβεία στη Σουηδία και τη Φινλανδία.

Επιπλέον, ο κος Auvinen δεν δυσκολεύτηκε να βρει σταθερό οδηγό για το φορτηγό του, καθώς ο Arto Simola δουλεύει την τελευταία τριετία στην οικογενειακή μεταφορική επιχείρηση «Kuljetus Auvinen», που έχει την έδρα της στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και η οποία ειδικεύεται στη μεταφορά σιλό.

Δύο επικαθήμενα μεταφοράς σιλό είναι το φορτίο που έλκει και η «Lowrider» μετατροπή του Actros 2663 των 617 ίππων. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μωβ, μια απόχρωση που απαντάται και στην καμπίνα, όπου έχουν τοποθετηθεί βελούδινες μωβ επενδύσεις, λευκά δέρματα και χρυσαφί λεπτομέρειες. Εντυπωσιακές είναι και οι αερογραφίες που κοσμούν το όχημα, αλλά και οι ρετρό αισθητικής τροχοί, με τις πολυάκτινες ζάντες και τα δίχρωμα ελαστικά.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext