Τροχοί & TIR

ΟΛΠ Α.Ε.: Με επιτυχία η μεταφορά ηλεκτρικών λεωφορείων μέσω του Λιμένος Πειραιώς

Προκειμένου να διατεθούν άμεσα στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής
Πέμπτη 07/03/2024 - 11:09
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Λιμάνι Πειραιά
φωτό: Λιμάνι Πειραιά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 140 Yutong ηλεκτρικών λεωφορείων, τα οποία αφίχθησαν στον Λιμένα Πειραιά και εκφορτώθηκαν στον τερματικό σταθμό αυτοκινήτων, προκειμένου να διατεθούν άμεσα στις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής.

Ειδικότερα, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΟΛΠ Α.Ε. πραγματοποίησε την εκφόρτωση των λεωφορείων από το πλοίο μεταφοράς οχημάτων στον προβλήτα του σταθμού αυτοκινήτων και τη μεταφορά τους στη συνέχεια στους προβλεπόμενους χώρους υποδοχής.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κος Yu Zenggang εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον Λιμένα Πειραιώς, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Στην ΟΛΠ Α.Ε. είμαστε περήφανοι και απολύτως ικανοποιημένοι για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται, αλλά και των εγκαταστάσεών μας που έχουν μετατρέψει το λιμάνι του Πειραιά σε έναν σημαντικό διαμετακομιστικό κόμβο οχημάτων, προϊόντων και επιβατών. Ειδικά στην προκειμένη περίπτωση χαιρόμαστε που με χρήση των υποδομών μας μεταφέρονται οχήματα που θα διευκολύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα θα συμβάλλουν στους εθνικούς μας στόχους που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής».

PreviousNext