Τροχοί & TIR

ΟΛΘ ΑΕ: Νέο Δ.Σ.

Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε» («ΟΛΘ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), ανακοίνωσε ότι, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της 02/10/2023, ο κ. Arie Koppelaar αναλαμβάνει τη θέση του Δι
Τρίτη 03/10/2023 - 09:47
Κοινοποίηση στα Social Media

Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε» («ΟΛΘ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), ανακοίνωσε ότι, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της 02/10/2023, ο κ. Arie Koppelaar αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Εταιρείας από τις 02/10/2023. 

Ο κ. Arie Koppelaar κατείχε διευθυντικές θέσεις για περισσότερα από 25 χρόνια στον τομέα της διαχείρισης Λιμένων και στην εφοδιαστική, έχοντας διεθνή εμπειρία με επιχειρησιακή αριστεία σε τερματικούς σταθμούς πολλαπλών χρήσεων, στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων, στις διατροπικές μεταφορές και εκτενή τεχνογνωσία στις λειτουργικές δομές, στην επιχειρηματική ανάπτυξη, στην οργανωτική αναδιάρθρωση και βελτιστοποίηση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Μεταφορές και λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας του στον λιμενικό κλάδο, έχει υπηρετήσει σε υψηλόβαθμες διευθυντικές θέσεις μεταξύ των οποίων στον Ολλανδικό λιμενικό κλάδο, όπως στο λιμάνι του Ρότερνταμ και ως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) σε Τερματικούς Σταθμούς πολλαπλών χρήσεων στη Μέση Ανατολή. 

Ο κ. Arie Koppelaar, ως ειδικός στις διατροπικές μεταφορές, θα συμβάλλει σημαντικά στη συνεχή και δυναμική ανάπτυξη της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα, αναπτύσσοντας τις προοπτικές και το όραμα του Λιμένα Θεσσαλονίκης να εξελιχθεί περαιτέρω σε ένα βιώσιμο και έξυπνο λιμάνι, και να ενισχύσει τον ρόλο του ως πύλη προς τα Βαλκάνια, την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Μετά την ανωτέρω αλλαγή, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε. έχει ως εξής: 

Αθανάσιος Λιάγκος Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος 

Laurent Martens Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος 

Arie Koppelaar Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

Κωνσταντίνος Φωτιάδης Μη εκτελεστικό μέλος 

Zonglyu (Jessie) LU Μη εκτελεστικό μέλος 

Παναγιώτης Σταμπουλίδης Μη εκτελεστικό μέλος 

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος 

Αγγελική Σαμαρά Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος 

Ειρήνη Χάδιαρη Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

PreviousNext