Τροχοί & TIR

Όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό των Εκδόσεων Αγριμανάκη Α.Ε., Απρίλιος 2019

H εταιρεία Superfast Ferries και οι Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε. (εφεξής από κοινού η Διοργανώτρια) διοργανώνει προωθητική ενέργεια και διαγωνισμό ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω της σελίδας του περιοδικο
Παρασκευή 01/03/2019 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

H εταιρεία Superfast Ferries και οι Εκδόσεις Αγριμανάκη  Α.Ε. (εφεξής από κοινού η Διοργανώτρια) διοργανώνει προωθητική ενέργεια και διαγωνισμό ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω της σελίδας του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR στο Instagram (https://www.instagram.com/troxoikaitir/) για την κλήρωση του εξής δώρου: ένα (1) εισιτήριο δύο (2) ατόμων και ενός (1) Ι.Χ. οχήματος με επιστροφή, με διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα, από Πάτρα προς Ανκόνα και επιστροφή (εφεξής ο Διαγωνισμός).

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, μέσω των social media του περιοδικού με κλήρωση μεταξύ των χρηστών που θα έχουν σχολιάσει τη δημοσίευση του διαγωνισμού και θα έχουν ακολουθήσει τη σελίδα του περιοδικού στο Instagram (https://www.instagram.com/troxoikaitir/).

Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα με άλλα ίσης αξίας αυτού κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού ή μετά την λήξη του. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει ούτε υπέχει οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Η Διοργανώτρια θα προσπαθεί πρωτίστως να καθιστά τη χρήση των συστημάτων της ασφαλή και να παρέχουν μέσω αυτών ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες και επίκαιρες πληροφορίες και περιεχόμενο για το Διαγωνισμό. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό συμφωνούν ότι πρέπει να αξιολογούν το περιεχόμενο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους που στηρίζονται στη συμμετοχή τους στην άνω προωθητική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, την πληρότητα ή/ και την εγκυρότητα του περιεχομένου αυτού.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο ενήλικοι, δεκαοχτώ (18) ετών και άνω οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού και συνακόλουθα την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση των συμμετεχόντων σε σχέση με την προωθητική αυτή ενέργεια.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά την χρονική περίοδο από την 01/04/2019 μέχρι και την 30/04/2019 στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών που πραγματοποιεί η Διοργανώτρια. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

Η διαφάνεια του ηλεκτρονικού διαγωνισμού διασφαλίζεται από την Διοργανώτρια, μέσω του λογισμικού που κρίνει απαραίτητο για την υλοποίηση της ενέργειας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει έναν ή περισσότερους νικητές, εάν υποψιαστεί χρήση αθέμιτων μέσων στην συμμετοχή τους. Θα αναδειχθούν ένας (1) νικητής και δυο (2) επιλαχόντες σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον νικητή ή δεν αποδεχθεί το δώρο του. Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην σελίδα https://www.instagram.com/troxoikaitir/ , και ο νικητής θα ενημερωθεί για την ανάδειξή του, τόσο από την ως άνω ανακοίνωση, όσο και με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram

Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους – φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους του συμμετέχοντος δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους οι συμμετέχοντες αποδέχονται πλήρως και αποκλειστικά την ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους.

Σε περίπτωση που ούτε ο νικητής ούτε κανείς από τους επιλαχόντες δεν αποδεχτεί ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του σύμφωνα με τα παραπάνω, τότε η Διοργανώτρια θα εξετάσει εκ νέου τον Διαγωνισμό και θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Το δώρο που θα διατεθεί από την Διοργανώτρια στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, ορίζεται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Επίσης, το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και θα παραλαμβάνεται από τον νικητή με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του.

Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδι­κτυ­α­κού Τόπου. Η Διοργανώτρια και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, οι υπάλ­ληλοι και τα στελέχη της δεν φέρουν ευθύνη, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού..

Κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό εγγυάται ότι θα παρέχει αληθείς, ακριβείς, επίκαιρες και πλήρεις πληροφορίες για το άτομό του κατά την εγγραφή του και τη συναίνεση συμμετοχής του στην άνω προωθητική ενέργεια (εφεξής «Δεδομένα Εγγραφής»). Επιπλέον, δεσμεύεται να διατηρεί και να ενημερώνει εγκαίρως τα Δεδομένα Εγγραφής, ώστε αυτά να είναι αληθή, ακριβή, επίκαιρα και πλήρη κατά τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας. Εάν ο συμμετέχων χρησιμοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωμένη απεικόνιση της κατάστασης του συμμετέχοντα θεωρείται ο ίδιος. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων παρέχει δικαίωμα στην Διοργανώτρια να ακυρώσει την συμμετοχή του/της στο Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια διατηρεί επίσης  το δικαίωμα να διαγράψει τους χρόνους ή τη συμμετοχή ενός συμμετέχοντα, σε περίπτωση που υφίσταται υποψία παραποίησης των κανόνων ή της λειτουργίας της εφαρμογής

Ο νικητής δικαιούται το δώρο της παραγράφου 1, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τις 18/03/2020, εξαιρουμένης της περιόδου Πάσχα 2019, Ιουλίου-Αυγούστου 2019 και περιόδου Χριστουγέννων 2019 και πάντοτε αναλόγως διαθεσιμότητας.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό υπό όρους ή με επιφύλαξη δεν είναι δυνατή, και ως εκ τούτου είναι άκυρη.

Ο συμμετέχων με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό παρέχει στη Διοργανώτρια την ανεπιφύλακτη άδεια και συγκατάθεσή του για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια όσο και την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 στο πλαίσιο της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού. Όσον αφορά τον Νικητή του Διαγωνισμού και τους τυχόν επιλαχόντες, η Διοργανώτρια ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό την ενημέρωσή τους και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες Όρους, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του Δώρου. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, θα τα συλλέγει, θα διατηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται η Διοργανώτρια. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων στα πλαίσια και μόνο για τους σκοπούς του συγκεκριμένου Διαγωνισμού. Τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων θα τηρούνται σε ειδικό αρχείο μέχρι την λήξη του Διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε συμμετέχων διατηρεί όλα τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης των προσωπικών του δεδομένων, όπως και φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας ή και διαγραφής των στοιχείων που χορήγησε στις διοργανώτριες εταιρείες στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού, βάσει της σχετικής Ελληνικής Νομοθεσίας και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 κατόπιν γραπτού αιτήματος του.

PreviousNext