Τροχοί & TIR

Παραμένει κλειστό το Frejus

Μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή, το τούνελ Frejus παρέμενε κλειστό για τα βαρέα φορτηγά και λεωφορεία που κινούνται από Γαλλία προς Ιταλία. Λόγω των κατολισθήσεων της περασμένης Κυριακής, ο
Παρασκευή 01/09/2023 - 10:52
Κοινοποίηση στα Social Media

Μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή, το τούνελ Frejus παρέμενε κλειστό για τα βαρέα φορτηγά και λεωφορεία που κινούνται από Γαλλία προς Ιταλία.

Λόγω των κατολισθήσεων της περασμένης Κυριακής, ο RD1006 είναι κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις μεταξύ της διασταύρωσης RD 1006/RD 215 και του κόμβου Freney. Επίσης, ο A43 αυτοκινητόδρομος είναι κομμένος μεταξύ της ράμπας αρ.°29 και αρ.°30 και στις δύο κατευθύνσεις μεταξύ Saint-Michel-de-Maurienne και Le Freney.

Η εναλλακτική διαδρομή που έχουν οι οδηγοί είναι να κατευθυνθούν προς το τούνελ Mont Blanc. Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι από το Mont Blanc απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών ADR. Φορτηγά ADR μπορούν να ακολουθήσουν τον αυτοκινητόδρομο Α8.

Η κυκλοφορία, ωστόσο, προς Mont Blanc είναι πυκνή και σημειώνονται καθυστερήσεις λόγω συμφόρησης.

Η άλλη επιλογή που έχουν τα φορτηγά που κινούνται προς Ιταλία είναι να ακολουθήσουν τον Α7 προς την κατεύθυνση του Valence για να φτάσουν στη συνέχεια στην Ιταλία μέσω του αυτοκινητόδρομου Α8.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι το προγραμματισμένο κλείσιμο του τούνελ Mont Blanc για εργασίες συντήρησης από Δευτέρα 04/09 ανεστάλη. Το Mont Blanc θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία του Frejus.

PreviousNext