Τροχοί & TIR

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ανθήλη Φθιώτιδας

Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, παρατείνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης ερ
Τρίτη 20/12/2022 - 12:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, παρατείνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής των ασφαλτικών στρώσεων και αποκατάστασης της στεγάνωσης του καταστρώματος της σύμμικτης γέφυρας περί την 207,300 χ/θ, στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, για την αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και τη στεγάνωση του καταστρώματος της σύμμικτης γέφυρας στην κατεύθυνση προς Λαμία, θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας και των δύο κατευθύνσεων στον αριστερό κλάδο προς Αθήνα (αμφιδρόμηση).

Ειδικότερα, η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξυπηρετείται από την αριστερή λωρίδα του κλάδου προς Αθήνα (πλάτους 3,75μ.), ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται από λωρίδα πλάτους 3,50μ. οριοθετημένη με κίτρινη προσωρινή διαγράμμιση στο δεξιότερο τμήμα του καταστρώματος του κλάδου προς Αθήνα.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ισχύ έως την Τρίτη 28-02-2023 και ώρα 17.00.

PreviousNext