Τροχοί & TIR

Περισσότερα Volkswagen Επαγγελματικά

Το 2023 η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα παρέδωσε 409.400 ελαφρά επαγγελματικά σε πελάτες, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση ταξινομήσεων 24,6%. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η αύξηση αυτή εξηγείται
Τρίτη 16/01/2024 - 15:29
Κοινοποίηση στα Social Media

Το 2023 η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα παρέδωσε 409.400 ελαφρά επαγγελματικά σε πελάτες, κάτι που μεταφράζεται σε αύξηση ταξινομήσεων 24,6%. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η αύξηση αυτή εξηγείται κυρίως από τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη χρονιά στην εφοδιαστική αλυσίδα –έλλειψη ημιαγωγών, πόλεμος στην Ουκρανία κ.λπ.- τα οποία οδήγησαν σε σημαντικά μειωμένες παραδόσεις το 2022. 

Η παραγωγική διαδικασία έκτοτε βελτιώθηκε και ομαλοποιήθηκε σημαντικά. «Το 2023 ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για τη Volkswagen Commercial Vehicles», σύμφωνα με τον Lars Krause, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου υπεύθυνο για πωλήσεις και μάρκετινγκ της VWCV. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που τα νέα μας προϊόντα όπως το Amarok και το ID. Buzz έφτασαν γρήγορα στην αγορά.

Συνολικά, αυξήσαμε τις παραδόσεις σε πελάτες κατά περισσότερο από 24%. σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και προσβλέπουμε στο 2024 γεμάτοι αισιοδοξία. Με το ID. Buzz, το νέο California και το νέο Transporter, παρουσιάζουμε σημαντικές προϊοντικές καινοτομίες για τους πελάτες μας».

Μεγάλες πρεμιέρες το 2024

Το 2024, η Volkswagen Commercial Vehicles θα παρουσιάσει κάθε όχημα της γκάμας είτε ως εντελώς νέο μοντέλο, ή ως φέισλιφτ. Συγκεκριμένα, τους επόμενους μήνες η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα προγραμματίζει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Transporter, και συμπληρώνει έτσι την τριάδα που περιλαμβάνει το ID. Buzz, και το Multivan. Το νέο California θα κάνει
επίσης το παγκόσμιο ντεμπούτο του το 2024 ως ηλεκτρικό. Το ID. Buzz θα παρουσιαστεί επίσης ως GTX και η παραγωγή της έκδοσης με το μακρύ μεταξόνιο θα ξεκινήσει στο Ανόβερο. Το Multivan θα παρουσιαστεί σε plug-in υβριδική τετρακίνητη έκδοση και θα διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία. Τα Crafter και Caddy τέλος, θα δεχθούν επίσης αρκετές αναβαθμίσεις.

PreviousNext