Τροχοί & TIR

Πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων στο λιμάνι Λαυρίου

Ποιους αφορά.
Τετάρτη 31/07/2024 - 12:49
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Λιμάνι Λαυρίου
φωτό: Λιμάνι Λαυρίου

Τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων και κατανομής θέσεων ελλιμενισμού πλοίων «Berth Allocation» παρουσίασε ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου Α.Ε. σε ειδική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος ναυτικών πρακτόρων και πλοιοκτητριών εταιρειών.

Η ψηφιακή πλατφόρμα Berth Allocation αφορά τα πλοία RO-RO διεθνών πλόων, κάθε είδους πλοία μεταφοράς φορτίων, καθώς και τα πλοία κρουαζιέρας.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύσουν συγκεκριμένη θέση ελλιμενισμού και να ενημερωθούν για τις τεχνικές προδιαγραφές των θέσεων ελλιμενισμού, καθώς και τη διαθεσιμότητά τους ανά μία ώρα και για 365 ημέρες εκάστου έτους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΛ Α.Ε. αποκάλεσε την πλατφόρμα «εργαλείο πωλήσεων και αξιολόγησης» της αποδοτικότητας του λιμένος Λαυρίου, σημειώνοντας ότι ο στόχος της νέας ψηφιακής πλατφόρμας είναι η εξυπηρέτηση των χρηστών λιμένος με ταχύτητα, ασφάλεια και διαφάνεια, καθώς και η κατά το δυνατόν πλήρης εκμετάλλευση κάθε θέσης ελλιμενισμού 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, κάθε ημέρα του έτους.

PreviousNext