Τροχοί & TIR

Πλήρης διακοπή σε τμήμα της Ε.Ο. Μαραθώνα - Καπανδριτίου

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού.
Δευτέρα 02/09/2024 - 14:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, θα εφαρμοστεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί τη Ε.Ο. (32) Μαραθώνα - Καπανδριτίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου, περιοχής Δήμων Ωρωπού και Μαραθώνα, κατά το χρονικό διάστημα από 02.09 έως 31.12.2024, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για την εκτέλεση εργασιών αντιμετώπισης και αποκατάστασης αστοχιών ορυγμάτων - κατολισθήσεων. 

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: 

- Τα οχήματα που κινούνται επί της Ε.Ο. (32) Μαραθώνα – Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς Μαραθώνα/Καπανδρίτι θα ακολουθούν την εξής διαδρομή: 25ης Μαρτίου – Λ. Μικροχωρίου – Οδ. Ελύτη – Γ. Σεφέρη – Αμάλθειας – Πρ. Ηλία – 28ης Οκτωβρίου – Ε.Ο. (32) Μαραθώνα – Καπανδριτίου. 

- Τα οχήματα που κινούνται επί της Τ.Κ. Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς Μαραθώνα θα ακολουθούν την εξής διαδρομή: Γ. Βλάχου – Οδ. Ανδρούτσου – Οδ. Ελύτη – Ε.Ο. (32) Μαραθώνα – Καπανδριτίου. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά την εκτέλεση των εργασιών: 

- Σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, αρχικά σε (50) και τελικά σε (30) χλμ./ώρα, σε αποστάσεις 300,00 και 100,00 μέτρων αντίστοιχα, εκατέρωθεν προ των σημείων που οριοθετούν το χώρο κατάληψης. 

- Απαγόρευση του προσπεράσματος και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, σε αποστάσεις 500,00 και 300,00 μέτρων, εκατέρωθεν προ των σημείων που οριοθετούν τον χώρο κατάληψης. 

- Αμφίπλευρη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί όλων των οδών που αποτελούν τμήματα της παρακαμπτήριας διαδρομής. 

- Μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας σε (40) χλμ./ώρα και απαγόρευση προσπεράσματος αμφίπλευρα και καθ΄ όλο το μήκος της παρακαμπτήριας διαδρομής.

PreviousNext