Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ΠΕΕ σε Πάτρα και Καρπενήσι

Ποιες οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.
Δευτέρα 02/09/2024 - 15:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, προκηρύσσονται οι γραπτές εξετάσεις της Γ’ Περιόδου 2024, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας οδικού μεταφορέα επιβατών ή εμπορευμάτων. 

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την 27η Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Παρασκευή, στην αίθουσα εξετάσεων (ισόγειο) της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας (Σταγείρων 23, Πάτρα) και ώρα 08:30 π.μ. (γραπτές εξετάσεις οδικών μεταφορέων εμπορευμάτων και οδικών μεταφορέων επιβατών). 

Η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες για τις κατηγορίες εθνικών-διεθνών και δύο ώρες για την κατηγορία διεθνών. 

Κάθε ΣΕΚΑΜ υποβάλλει μέχρι και την 13η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή κατάσταση σε ηλεκτρονική μορφή στην οποία θα αναφέρονται τα ονόματα των υποψηφίων, οι οποίοι πρόκειται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Οι καταστάσεις αυτές μπορούν να συμπληρωθούν μέχρι την ημέρα υποβολής των οριστικών καταστάσεων.

Πληροφορίες: Τηλ.: 26136 20447 και email: n.rodopoulos@achaia.pde.gov.gr

Στο Καρπενήσι

Επίσης, με απόφαση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ως ημερομηνία γραπτής εξέτασης υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας οδικού μεταφορέα ορίζεται η Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 09:00 π.μ. στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ευρυτανίας, που βρίσκεται στο 2ο Χ.Λ.Μ. της Ε.Ο. Καρπενησίου - Λαμίας στο Καρπενήσι.

Πληροφορίες: Τηλ.: 22373 52526 και email: i.tsaknis@pste.gov.gr

PreviousNext