Τροχοί & TIR

Πρόγευση των νέων vanette Citroën, Peugeot και Opel

To Groupe PSA παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης από τις 8 ως τις 18 Μαρτίου, τις επιβατικές εκδόσεις των Citroën Berlingo και Opel Combo, ενώ μετονομάζει σε «Rifter» την ΙΧ έκδοση του νέου Peugeot
Τετάρτη 28/02/2018 - 12:53
Κοινοποίηση στα Social Media

To Groupe PSA παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης από τις 8 ως τις 18 Μαρτίου, τις επιβατικές εκδόσεις των Citroën Berlingo και Opel Combo, ενώ μετονομάζει σε «Rifter» την ΙΧ έκδοση του νέου Peugeot Partner.

Αναφορικά με τα ελαφρά επαγγελματικά, έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα για το πώς θα μοιάζουν τα νέας γενιάς vanette του γαλλικού ομίλου, τα οποία προγραμματίζεται να παρουσιαστούν στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους. Ντεμπούτο στα νέα μοντέλα κάνει και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο EAT8.

Τα τρία μοντέλα θα πατήσουν σε μία τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας EMP2 του ομίλου. Θα κατασκευάζονται στα εργοστάσια που βρίσκονται στο Vigo της Ισπανίας και στο Mangualde της Πορτογαλίας, στα οποία έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να υποδεχθούν την παραγωγή των επερχόμενων οχημάτων.

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από το μοτέρ βενζίνης PureTech των 1,2 λίτρων, το οποίο προσφέρεται σε εκδόσεις με 110 και 130 ίππους. Ο diesel κινητήρας BlueHDi των 1,5 λίτρων λανσάρεται σε τρία επίπεδα ισχύος με 75, 100 και 130 ίππους. Σημειώνουμε ότι το νέο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων μετάδοσης, συνοδεύει τις ισχυρότερες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου.

PreviousNext