Τροχοί & TIR

Project44: Ο Big Brother των αποστολών και των μεταφορών

Το project44 ιδρύθηκε στο Σικάγο το 2014 και λειτουργεί τώρα μια παγκόσμια πλατφόρμα απεικόνισης σε πραγματικό χρόνο που παρακολουθεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο αποστολές ετησίως. Το όνομά του αναφέρ
Κυριακή 01/05/2022 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το project44 ιδρύθηκε στο Σικάγο το 2014 και λειτουργεί τώρα μια παγκόσμια πλατφόρμα απεικόνισης σε πραγματικό χρόνο που παρακολουθεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο αποστολές ετησίως. Το όνομά του αναφέρεται στον αυτοκινητόδρομο 44 στο Σικάγο, ο οποίος άνοιξε ως η πρώτη μεγάλη παράκαμψη προς τον ιστορικό δρόμο Route 66, έναν από τους πρώτους αυτοκινητόδρομους ανατολής-δύσης της Αμερικής.

Χρησιμοποιώντας το project44, οι αποστολείς και οι μεταφορείς σε όλο τον κόσμο αυξάνουν την προβλεψιμότητα, την ανθεκτικότητα και τη βιωσιμότητα.

Ο Michael Miller, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Global Network, λέει περισσότερα για την εταιρεία και τον ρόλο της στις αλυσίδες μεταφορών και εφοδιασμού.

Τι είναι το project44;

Το project44 είναι η κορυφαία προηγμένη πλατφόρμα παρακολούθησης μεταφορών σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο. Παρέχει από άκρο σε άκρο, από πόρτα σε πόρτα παρακολούθηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και επιτρέπει στις εταιρείες να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις σε απροσδόκητα και απρόβλεπτα γεγονότα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει διαχείριση του κύκλου των παραγγελιών και αυτοματοποίηση διαδικασιών για τις εταιρείες για τη βελτιστοποίηση του αποθέματος και τη βελτίωση του στρατηγικού σχεδιασμού.

Παρακολουθούμε περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο αποστολές ετησίως για περισσότερους από 1.000 αποστολείς και τρίτους παρόχους logistics (3PL) μέσω του παγκόσμιου δικτύου μας με 150.000 μεταφορείς σε όλους τους τρόπους λειτουργίας και τις γεωγραφικές περιοχές.

Στην καρδιά της επιχείρησής βρίσκεται το δίκτυο παρόχων μας – η πηγή των δεδομένων που χρησιμοποιούμε για να παρέχουμε ορατότητα στους πελάτες.

Οι πάροχοι μοιράζονται τα δεδομένα τους στην πλατφόρμα μέσω API, τηλεματικής ή της εφαρμογής DriveView, η οποία παρέχει στους πελάτες πλήρη ορατότητα σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι οι μεταφορείς δεν λαμβάνουν πλέον επαναλαμβανόμενες κλήσεις ελέγχου για το πού βρίσκονται και τι ώρα θα φτάσουν.

Ποιες είναι οι τρέχουσες προκλήσεις στον κλάδο;

Όπως έδειξαν πρόσφατα γεγονότα, οι απροσδόκητες καταστάσεις μπορούν να αποβούν καταστροφικές στη διαχείριση αποθεμάτων. Οι διακοπές στις λειτουργίες και τις ροές της αλυσίδας εφοδιασμού επηρεάζουν τη διανομή, την παραγωγή, τις πωλήσεις και, τελικά, την εξυπηρέτηση πελατών.

Οι περισσότερες αλυσίδες εφοδιασμού δεν διαθέτουν την ανθεκτικότητα και την ευελιξία για να ανταποκριθούν σε αυτά τα γεγονότα και να λάβουν διορθωτικά μέτρα για να μετριάσουν τον αντίκτυπο των διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το Project44 ενσωματώνει την πλατφόρμα ορατότητας με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από μεταφορείς, παρέχει ακριβή παρακολούθηση αποστολών και παραγγελιών για τη διατήρηση των ροών αποθεμάτων, έτσι ώστε οι αποστολές να εκτελούνται, τα εργοστάσια να συνεχίσουν να λειτουργούν και τα ράφια των καταστημάτων να είναι γεμάτα.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το project44;

Το project44 εξαλείφει τα τυφλά σημεία πληροφοριών για αποστολές και παραγγελίες υπό διαμετακόμιση. Συνδεόμαστε απρόσκοπτα με μεταφορείς μέσω της ρύθμισης σύνδεσης που προτιμούν, επιτρέποντάς μας να τους παρέχουμε σε πραγματικό χρόνο, γεωγραφική τοποθεσία των αποστολών και των παραγγελιών, αναφέρει ο Michael Miller και συνεχίζει:

«Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται πολλές από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου που λειτουργούν τις πιο περίπλοκες αλυσίδες εφοδιασμού στον πλανήτη, για παράδειγμα Amazon, Lenovo, P&G, Nestle & Walgreens, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη πλατφόρμα ορατότητας του project44, μπορούν να εντοπίσουν εξαιρέσεις παράδοσης, να εντοπίσουν προβλήματα μεταφοράς, να λάβουν προληπτικά μέτρα για τη διατήρηση των ροών αποθεμάτων και να αποφύγουν προβλήματα από καθυστερήσεις παράδοσης».

Πηγή: IRU

PreviousNext