Τροχοί & TIR

Επιστροφή μετρητών από τη Michelin για τους επαγγελματίες της οδικής μεταφοράς

Τα κόστη χρήσης για τους επαγγελματίες της οδικής μεταφοράς αυξάνονται διαρκώς τους τελευταίους μήνες, και με αυτό κατά νου, η Michelin προχώρησε σε μία ενέργεια cashback με μοναδικό σκοπό να βοηθήσ
Τετάρτη 02/11/2022 - 10:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Τα κόστη χρήσης για τους επαγγελματίες της οδικής μεταφοράς αυξάνονται διαρκώς τους τελευταίους μήνες, και με αυτό κατά νου, η Michelin προχώρησε σε μία ενέργεια cashback με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους αυτοκινητιστές να συγκρατήσουν τα έξοδά τους.

Από την 1η Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου λοιπόν, η Michelin υποστηρίζει τους επαγγελματίες της Μεταφοράς μειώνοντας το κόστος χρήσης των οχημάτων τους με επιστροφή μετρητών για κάθε καινούργιο ελαστικό που αγοράζουν, με στόχο να μειωθεί η αντίστοιχη δαπάνη και να βελτιστοποιηθούν τα έξοδά τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επιστρέφει στους πελάτες της 45 ευρώ για την αγορά ελαστικού Michelin για ζάντες 22.5’’ και για όλες τις διαστάσεις φερόμενου άξονα (17.5’’, 19.5’’ και 22.5), και 35 ευρώ για ελαστικά Michelin για ζάντες 17.5’’ και 19.5 για κατευθυντήριο και κινητήριο άξονα.

Οι πελάτες, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καταχωρήσουν το τιμολόγιό τους στο Club Pro εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του. Επιπλέον του στάνταρ μπόνους των 15 ευρώ, οι πελάτες μπορούν να λάβουν έξτρα και ειδικό bonus 30 ή 20 ευρώ, ανάλογα με τις διαστάσεις των ελαστικών που αγόρασαν. Να σημειωθεί ότι, το bonus επιστρέφεται με τη μορφή μετρητών απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Στάνταρ bonus όλο το έτος

Να σημειωθεί ότι, προωθητική ενέργεια υπάρχει επίσης και για ελαστικά Michelin για vans. Για κάθε ελαστικό από τη γκάμα Agilis λοιπόν, οι πελάτες επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων (Cashback) 10 ευρώ μήνα με μήνα.

Η διαδικασία για την επιστροφή μετρητών από το CLUB PRO by Michelin

Η διαδικασία για να πάρει ο πελάτης τα λεφτά από το bonus είναι απλή, και αποτελείται από 4 εύκολα βήματα:

  • Χρειάζεται δημιουργία λογαριασμού στο MyPortal, στη διεύθυνση myportal.michelingroup.com ή απλή σύνδεση αν υπάρχει ήδη εγγραφή.

  • Στη συνέχεια ο πελάτης πρέπει να μπει στην ενότητα της προωθητικής ενέργειας για να συνδεθεί στο CLUB PRO by Michelin.

  • Εκεί θα καταχωρήσει κάθε αγορά ελαστικού Michelin μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

  • Ακολουθεί η καταχώριση των στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεται η διαδικασία

Όροι και προϋποθέσεις

Η καμπάνια ισχύει για νέα ελαστικά Michelin για φορτηγά, λεωφορεία, πούλμαν, και για όλες τις διαστάσεις φερόμενου άξονα, που αγοράστηκαν 1 Οκτωβρίου-30 Νοεμβρίου 2022, και καταχωρήθηκαν στο CLUB PRO by Michelin. Το ειδικό bonus μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το standard bonus των 15 ευρώ που ισχύει για προϊόντα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια. Τέλος, τα ελαστικά θα παραδίδονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

PreviousNext