Τροχοί & TIR

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο - Έκλεισε η Μεγαρίδος

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο ξυλείας και κατασκευής παλετών στην οδό Μεγαρίδος, η τροχαία πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, με
Τετάρτη 22/09/2021 - 09:25
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Πυροσβεστικό Σώμα
Φωτό: Πυροσβεστικό Σώμα

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο ξυλείας και κατασκευής παλετών στην οδό Μεγαρίδος, η τροχαία πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μποτιλιαρίσματα και καθυστερήσεις στις κεντρικές οδούς Δημοκρατίας, Αγ. Γεωργίου, Λ. ΝΑΤΟ, Θρασυβούλου κ.α., ενώ η Μεγαρίδος παραμένει κλειστή.

Η φωτιά στο εργοστάσιο ξεκίνησε από άγνωστη αιτία στον προαύλιο χώρο στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα και γρήγορα επεκτάθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και στους αποθηκευτικούς χώρους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η κατάσβεση της φωτιάς είναι δύσκολη λόγω του μεγάλου πυροθερμικού φορτίου και της προσπάθειας που καταβάλλουν οι πυροσβέστες για να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς στα παρακείμενα εργοστάσια ανακύκλωσης χαρτιού και χρωμάτων.

Μέχρι τα ξημερώματα, πάντως, η φωτιά δυνάμωνε συνεχώς, με αποτέλεσμα να σπεύσουν και άλλες δυνάμεις της πυροσβεστικής με πολλά οχήματα και προσωπικό.

Τις πρωινές ώρες σε όλο τον Ασπρόπυργο η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική τόσο για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους στην περιοχή όσο και για τους οδηγούς των φορτηγών που ακινητοποιήθηκαν στους γύρω δρόμους.

PreviousNext