Τροχοί & TIR

ΣΑΤΑ: Με στάση εργασίας αντιδρούν τα ταξί στο φορολογικό νομοσχέδιο

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα οι ιδιοκτήτες ταξί. Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αθηνών προς το Υπουργείο
Τρίτη 14/11/2023 - 15:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα οι ιδιοκτήτες ταξί. 

Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αθηνών προς το Υπουργείο Οικονομικών και στην συνέχεια προς το Υπουργείο Μεταφορών και θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η προσυγκέντρωση ορίστηκε για τις 09.30 το πρωί, στη συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Λεωφόρου Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΑΤΑ, "η κυβέρνηση αγνόησε προκλητικά όλα τα επιχειρήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων και προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Πισαρίδη κλείνοντας το μάτι σε πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους".

Αποφασίστηκε, επίσης, συμμετοχή των ταξί στην 24ωρη απεργία που θα κάνουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι στις 22 Νοεμβρίου.

PreviousNext