Τροχοί & TIR

SCANIA Touring στο ΚΤΕΛ Αχαΐας

Ένα πολυτελές SCANIA Touring με 13λιτρο κινητήρα Euro 6 χωρίς ανακύκλωση καυσαερίων, εντάχθηκε στο ΚΤΕΛ Αχαΐας με ιδιοκτήτη του τον κ. Γιάννη Ματθαίου. Πολυτελές, με καλοζυγισμένες φουσκάτες αναρτήσ
Τρίτη 03/10/2017 - 15:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα πολυτελές SCANIA Touring με 13λιτρο κινητήρα Euro 6 χωρίς ανακύκλωση καυσαερίων, εντάχθηκε στο ΚΤΕΛ Αχαΐας με ιδιοκτήτη του τον κ. Γιάννη Ματθαίου.

Πολυτελές, με καλοζυγισμένες φουσκάτες αναρτήσεις και άψογη οδική συμπεριφορά το λεωφορείο των 51+1+1 θέσεων παρέχει σύγχρονο εξοπλισμό για την ψυχαγωγία των επιβατών καθώς και ένα ισχυρότατο κλιματιστικό των 38 KW.

Για τη μετάδοση της κίνησης εξοπλίζεται με το κορυφαίο αυτοματοποιημένο σασμάν opticruise της Scania με 8 ταχύτητες, χωρίς πεντάλ συμπλέκτη, ικανό να πραγματοποιεί βελούδινες αλλαγές ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Η μπαγκαζιέρα ξεπερνά τα 8 κυβ. μέτρα και φέρει πόρτες αλουμινίου αυτόματα ανοιγόμενες.

Συστήματα ασφαλείας και «hill hold» για εύκολο ξεκίνημα στην ανηφόρα περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του λεωφορείου, το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αναλυτικά, δοκιμάζοντάς το, σε επόμενο τεύχος του Περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR.

PreviousNext