Τροχοί & TIR

Σπουδαστές μηχανοτρονικής στις εγκαταστάσεις της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Πρόσφατα, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. στη Βόρεια Ελλάδα υποδέχτηκαν με χαρά τους σπουδαστές του τμήματος Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στις εγκαταστάσεις της ετ
Δευτέρα 03/04/2023 - 15:44
Κοινοποίηση στα Social Media

Πρόσφατα, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. στη Βόρεια Ελλάδα υποδέχτηκαν με χαρά τους σπουδαστές του τμήματος Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης. 

Οι σπουδαστές του συγκεκριμένου τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και να ενημερωθούν από τα στελέχη της σχετικά με τη λειτουργία των συνεργείων και του after sales. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης, δόθηκε έμφαση στα σύγχρονα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το περιβάλλον μιας κάθετης μονάδας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς (ΤΕΙ, ΙΕΚ, Πολυτεχνεία κ.α.), για την προσφορά πολύπλευρης επιμόρφωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

PreviousNext