Τροχοί & TIR

Στα εργοτάξια του Ε65 ο Σταϊκούρας

Τα εργοτάξια του υπό κατασκευή Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) επισκέφθηκε το πρωί σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και ενημερώθηκε για την
Δευτέρα 29/01/2024 - 10:34
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Κεντρική Οδός
Φωτό: Κεντρική Οδός

Τα εργοτάξια του υπό κατασκευή Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) επισκέφθηκε το πρωί σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων.

Κατόπιν, ο κ. Σταϊκούρας επρόκειτο να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου:

Στις 14:30 μαζί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο, θα επιθεωρήσουν τις εργασίες της οριστικής αποκατάστασης και απόδοσης στην πόλη, των χώρων που καταλάμβανε το εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στο σταθμό Βενιζέλου.

Τα τμήματα του οδοστρώματος, στις οδούς Εγνατία και Βενιζέλου, τα οποία απελευθερώνονται, θα δοθούν στην κυκλοφορία μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στις 16:00 θα συμμετάσχει στη θεματική ενότητα: «Υποδομές – Μεταφορές – Αστική Κινητικότητα της εκδήλωσης: «2030: Η νέα ταυτότητα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας – Στρατηγική, ορόσημα, προκλήσεις», που διοργανώνουν η «Μακεδονία της Κυριακής» και το makthes.gr.

Στη θεματική ενότητα: «Περιβάλλον – Δημόσιος Χώρος – Βιωσιμότητα» της ίδιας εκδήλωσης, στις 17:30, θα συμμετάσχει και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος.

PreviousNext