Τροχοί & TIR

Στα όρθια ή στην καμπίνα

Όλα τα μαγαζιά στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) στους αυτοκινητοδρόμους έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και θ
Δευτέρα 09/11/2020 - 17:13
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τα μαγαζιά στους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) στους αυτοκινητοδρόμους  έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και θα προσφέρουν, μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away).

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα για λίγα λεπτά, προκειμένου να αγοράσουν ό,τι θέλουν να φάνε ή να πιουν και να βγουν από το κατάστημα, εντός του οποίου δεν μπορούν να καθίσουν.

Έτσι, ή θα φάνε στα όρθια ή θα πάρουν πακέτο στην καμπίνα.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι αυτοκινητόδρομοι έχουν τροποποιήσει και τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων τους, αρκετά από τα οποία κλείνουν στις 8 μ.μ., άλλα στις 7 μ.μ. και άλλα στις 10 μ.μ. Για τον λόγο αυτό, καλό είναι οι οδηγοί να ενημερώνονται από τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης των αυτοκινητιστών για τις ώρες  λειτουργίας του κάθε καταστήματος, ειδικά όταν θα πρέπει να συνδυάσουν φαγητό/ποτό με ωράρια.

PreviousNext