Τροχοί & TIR

Στα ύψη σήμερα οι τιμές ντίζελ

Με τιμές που πλησιάζουν το 1,7 ευρώ/ λίτρο, το φουλάρισμα σήμερα είναι το ακριβότερο των τελευταίων χρόνων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις Μεταφορικές που δυσκολεύονται να μετακυλίσουν στους πελ
Πέμπτη 03/02/2022 - 13:03
Κοινοποίηση στα Social Media

Με τιμές που πλησιάζουν το 1,7 ευρώ/ λίτρο, το φουλάρισμα σήμερα είναι το ακριβότερο των τελευταίων χρόνων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις Μεταφορικές που δυσκολεύονται να μετακυλίσουν στους πελάτες το υπερβάλλον αυτό κόστος στην κίνηση των φορτηγών και των λεωφορείων.

Με βάση την αντίστοιχη περυσινή ημερομηνία (3 Φεβρουαρίου), το πετρέλαιο κίνησης σημείωσε αύξηση 26,5%, όπως αποτυπώνεται στον πίνακα των τιμών που ακολουθεί.

Πέρυσι, η μέση τιμή ήταν στα 1,248 ευρώ και φέτος έφτασε στο 1,579 ευρώ, ενώ στα νησιά είναι κοντά στα 1,700 και στις Κυκλάδες -στον ακριβότερο νομό της χώρας- το ντίζελ έφτασε τα 1,758 ευρώ/ λίτρο. Αλλά και στον ηπειρωτικό κορμό της χώρας, συναντούμε ιδιαίτερα υψηλές τιμές, όπως στην Πρέβεζα, στην Αιτωλία/ Ακαρνανία, στη Ροδόπη, στα Τρίκαλα κ.α.

Οι σημερινές τιμές σε όλη τη χώρα, οι αντίστοιχες περυσινές και οι ακριβότεροι/ φθηνότεροι νομοί εμφανίζονται στους πίνακες που ακολουθούν.

 

 

PreviousNext