Τροχοί & TIR

Σταματάς, κοιτάς, χαιρετάς (+video)

Η Volvo Trucks κυκλοφόρησε ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, το οποίο παρουσιάζεται αυτές τις μέρες κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας 2023
Παρασκευή 19/05/2023 - 12:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Volvo Trucks κυκλοφόρησε ένα ξεχωριστό μουσικό βίντεο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, το οποίο παρουσιάζεται αυτές τις μέρες κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας 2023 του ΟΗΕ.

STOP, LOOK, WAVE – ΣΤΑΜΑΤΑΣ, ΚΟΙΤΑΣ, ΧΑΙΡΕΤΑΣ!

Αυτό είναι το απλό μήνυμα που εκπέμπει το βίντεο και το οποίο μπορεί να σώσει ζωές.

Στόχος είναι να προσεγγίσει τους μαθητές σε όλο τον κόσμο για να εμφυσήσει τη σημασία της ασφαλούς συμπεριφοράς, καθώς και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα οχήματα βαρέως τύπου στην κυκλοφορία.

Στο βίντεο εμφανίζονται παιδιά από όλο τον κόσμο, τα οποία δείχνουν πώς να κάνουν μια σειρά από απλές, εύκολες χορευτικές κινήσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν το μήνυμα πιο ελκυστικό για τους νέους και να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος.

Η συμβολή της Volvo Trucks είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, το οποίο ονομάζεται STOP LOOK WAVE και τα διδάσκει πώς να είναι πιο ασφαλή στην κυκλοφορία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και ένα μουσικό βίντεο που ενθαρρύνει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να διασχίζουν τους δρόμους με ασφάλεια.

"Για εμάς στη Volvo, η ασφάλεια είναι στο DNA μας. Δεν εστιάζουμε μόνο στα χαρακτηριστικά ασφαλείας των οχημάτων μας, αλλά και στην ενίσχυση της ασφαλούς συμπεριφοράς στην κυκλοφορία για τη μείωση του κινδύνου ατυχημάτων", λέει η Anna Wrige Berling, Διευθύντρια Ασφάλειας Κυκλοφορίας και Προϊόντων της Volvo Trucks.

 

Video URL
PreviousNext